Tisdagen den 15 december hade Lekstorpsskolan sin traditionsenliga julshow. I år var den för första gången förlagd på Dergårdsteatern vilket blev en stor succé både för elever, föräldrar och personal.

Lekstorpsskolans julshow 2015 (Foto: Åsa Magnesköld)På scen var det 150 barn i åldrarna 6-15 år som sjöng, dansade och spelade teater som kända karaktärer från Disneys filmer. Ville Westin var årets julvärd och guidade publiken genom föreställningen som gick under namnet ”Tillsammans med Disney”.

Publiken fick träffa allt ifrån Baloo och hans vänner i djungeln till Robin Hood som stal guldet från Prins John. Även Elsa och Anna samt den roliga snögubben Olaf ur Frost. De fick även träffa Lady och Lufsen som åt romantisk middag och den hemska Cruella de Ville som jagade dalmatinervalpar. Eleverna gjorde två fantastiska föreställningar!

Lekstorpsskolans julshow 2015 (Foto: Åsa Magnesköld)På Lekstorpsskolan har det blivit en tradition att Julföreställningen är öppen för alla elever som vill vara med. Mer än hälften av skolans elever var därför delaktiga på scen och ytterligare ca 80 elever arbetade intensivt med rekvisita, kläder, teknik och marknadsföring inför och under föreställningen. Exklusivt släpptes även en cd-skiva med samtliga sånger, framförda av skolans kör och solister och inspelad i Studio Lekstorp, till försäljning denna kväll.

Åsa Magnesköld
Musiklärare

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here