Tornstaden har fått i uppdrag att tillsammans med Lerums Kommun utveckla Gråbo Centrum. I området kommer det att byggas ca 250 nya lägenheter och lokaler, bla för kommunal service. Vi är nu i full färd med att utföra grundläggning och bottenplattor på de två första etapperna.

Avsikten är att vara klara med grundläggningen och bottenplattorna innan sommarledigheten, för att sedan kunna stänga byggarbetsplatsen helt under veckorna 29-32. Dessvärre kom arbetet igång senare än vi hade planerat, vilket har lett till att vi behöver arbeta in en del tid för att inte behöva arbeta även under semesterveckorna. Vi kan inte skjuta på arbetsmomenten till efter sommaren då den efterföljande produktionen redan är inplanerad.

Detta innebär att vi kommer att behöva arbeta en del lördagar, och tyvärr även nu på fredag och lördag. Under dessa dagar kommer vi att korta ner arbetstiderna och ytterligare försöka anpassa arbetsmoment så att vi skapar så lite störningar som möjligt. Nu till helgen kommer entreprenören att sätta kantelement och lägga cellplast vilket inte kräver några tunga maskiner och inte är något bullrande jobb. Vi hoppas därmed att ni ska kunna fira midsommar utan påverkan av Tornstadens pågående arbeten.
Vi kommer löpande hålla er uppdaterade med information om de kommande momenten i den spännande utvecklingen av Gråbo centrum!

Med tillönskning om en trevlig sommar!
Stefan Eriksson
Tornstaden

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here