Skolavslutning på Lekstorpsskolan 2016

0
4073

Lekstorpsskolans avslutning 2016Traditionsenligt lyste solen över Lekstorpsskolan när det i torsdags var dags för skolavslutning. I år hölls skolavslutningen på ny plats och nytt var även det faktum att Lekstorpsskolan nu skulle få säga ett högtidligt farväl till sina allra första nior.

Många föräldrar och andra anhöriga hade samlats och fick se niorna tåga in tillsammans med årets förskoleklasselever till tonerna av ”Gånglåt från Äppelbo” framförd av elever och lärare på fioler, gitarr, kontrabas och cajón. Sedan följde programpunkterna raskt efter varandra, skickligt presenterade av skolans presentatörer Josefine, Oskar, Jonatan och Ville.

Lekstorpsskolans avslutning 2016F-3a sjöng ”Oboy, vilket vackert väder”, F-3b sjöng ”Nu är sommaren på gång” och 4-6 sjöng ”Goliat”. Alla sånger kompades av Edvin, Simon och Hampus samt en rytmsektion bestående av Maja, Julia, Jenny och Paulina.

När det blev dags för 7-9 hade eleverna i 7-8 gjort en liten kupp och framförde ”Guld och gröna skogar” med en specialskriven hyllningstext till avgångseleverna.

Lekstorpsskolans avslutning 2016Rektor Martina Skogberg höll ett stämningsfullt tal innan eleverna i 9:an tog över scenen med en sketch innehållande en hejdlös drift med både sina lärare och sig själva.

Innan skolavslutning avslutades med ”Den blomstertid nu kommer” så bjöd lärarna på sig själva i sin hyllningssång till Lekstorpsskolans elever.

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar!

Åsa MagnesköldÅsa Magnesköld
Musiklärare

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here