Picnickonsert med Oktoberfamiljen
Isak Rizell med Oktoberfamiljen spelade vid Picnic-konserten i Centrumkyrkan

Picnic-konserter är mysiga och otvungna tillställningar. Precis som på en picnic tar man med sig en korg med det man vill äta, men istället för en filt i gräset så kommer man till en mysig plats med bord med linnedukar, kandelabrar och porslin. Här slår man sig ner tillsammans med vänner och med nya bekantskaper – man äter, umgås och har det gott och när klirret av bestick mot porslin börjar avta så inleder bandet konserten.

Lördagens musikaliska gäst i Centrumkyrkan var Oktoberfamiljen, ett ganska nystartat band med sångerskan Ellen Wingård, Isak Rizell på gitarr och Alexander Sahlin på klaviatur. De spelade en blandad svensk och engelsk repertoar med låtar som mycket berörde våra relationer och det inre känslolivet. Det blev en varm, skön och avslappnad stund som man kommer bär med sig länge.

Mikael Tilly

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here