GulfStängt

Under måndagskvällen stängde Gulf butiken tidigare än vanligt och skyltar sattes upp som meddelar ”Stängt tillsvidare” på jalusierna.

Bensin har saknats i pumparna och posten har sagt upp avtalet med Gulf om att vara deras ombud i Gråbo. Orsaken är att posten har sagt upp avtalet med Gulf är att butiken har fått nya ägare som inte ännu godkännas av Posten.

Men enligt uppgifter under måndagskvällen så har en polisutredning om ekonomisk brottslighet inletts mot de nya ägarna i samband med ägarskiftet.

GöranSandahlGöran Sandahl som är verkställande direktör för EMAB som är en medlemsorganisation för fria handlare inom trafikbutiker, där Gulf Gråbo är medlem, meddelar: ”Kan bara beklaga detta har själv fått vetskap om detta i dag så har väldigt svårt att kommentera detta utan får hänvisa till den polisutredning som har startat idag!”

Uppdatering

Enligt artikel i Lerums Tidning så har Axfood anmält Gulf i Gråbo för bedrägeri. Den förre ägaren Robert Skånberg äger inte längre äger tankstationen och är inte inblandad.

Igår, måndag, lämnade leverantören Axfood i Solna in en polisanmälan om bedrägeri mot butiken. Detta efter att en rad fakturor har förblivit obetalda.

Företaget fick en ny styrelse den 22 november och att en man från Göteborg står nu som styrelseledamot, han är sedan tidigare ägare till en pizzeria i Göteborg.

Artikeln uppdateras…

4 KOMMENTARER

  1. Detta är urdåligt, servicen blir bara sämre och sämre. Hoppas det blir en ny ägare så det blir lite ordning och reda. Saknar även den gamla personalen. Undrar vad dom tagit vägen. Blir bökigt att åka till Stenkullen för att hämta paket?

  2. ja,har man inte körkort i den här byhålan så är det det minsann inte lätt..inte mycket som verkar fungera..försökte ta ut pengar ur bankomaten så var den stängd(inte en dag utan en vecka) försökte ladda mitt busskort, ja då var spelbutiken stängd. Promenerar till gulf, den är stängd(tills vidare) Hahahaha…KAOS

Kommentera