Gråbo Talangen 2016

Vinnare i årets Gråbo Talangen 2016 blev från vänster, Linnea Kroon för bästa entertainer, juryn beskrev Linnéa som en person med hela paketet, har allt som krävs för en artist. Daniel Eriksson, i mitten på bilden, vann priset för bästa show för sitt dansnummer och juryn sa en person med utstrålning som tog för sig på scen. Isaac Ojo tog hem priset för bästa sång vid Gråbo Talangen 2016, juryn sa om Isaac att han hade en säker sångröst och bra känsla, och att han var någon att hålla ögonen på i framtiden.

Gråbo Talangen 2016

Här är alla deltagarna som alla på  sitt sätt var vinnare, man ställde sig på scen och framförde något man övat in och övervann nervositet och vi fick vara med om många fina upplevelser – även när allt inte gick som planerat och hela gänget stöttade upp och uppmuntrade så att alla fick genomföra sina nummer.

Våra domare, Nathalie Isaksson, Anna Löwenmark och Belton Mubiru uppmuntrade och gav mycket bra tips och hjälp till deltagarna inför framtiden.

De hundratal i publiken fick ta del av en härlig blandning av bidrag från unga förmågor ifrån kommunen, och det är med stor tacksamhet som Centrumkyrkan Gråbo stod som arrangör för Gråbo Talangen även i år.

Text och foto: Mikael Tilly

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here