Gråbogeologerna Sven Åke Larson och Eva-Lena Tullborg berättar på Gråbo Bibliotek tisdag den 5 april 19:00 om hur vårt land kom till, och speciellt hur Gråbo och Lerum blev en del av detta.

sveriges berggrund en geologisk skapelseberattelseSven Åke Larson och Eva-Lena har skrivit boken ”Sveriges berggrund – en geologisk skapelseberättelse”, AdLibris beskriver boken såhär:
Sveriges berggrund – en geologisk skapelseberättelse berättar om hur Sverige kom till på ett sätt som inte kräver några förkunskaper. Den fyller ett tomrum i den populärvetenskapliga litteraturen om Sveriges geologiska utveckling. Mängder av tips ges till geologiska ”smultronställen” med förklaringar till varför berget ser ut som det gör. Boken tar dig med på en fascinerande resa genom de sista 2,5 miljarder åren. Följ med på resan och lär dig vad du gått och trampat på! Läs mer…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here