I onsdags i förra veckan framförde treorna på Lekstorpsskolan en musikal om rymden. Efter ett tags uppehåll tränades det och förbereddes intensivt i tre dagar. Det har varit musik, repliker,dans, tapetklister och färg uppåt väggarna. allt för att barnen skall få lära sig om vårt solsystem. Använder du alla sinnen och har roligt samtidigt som du lär dig har kunskapen.

Under dagen visade elevens upp sina kunskaper för skolkamraterna och på kvällen för familjerna. Trots nervositet och klappande hjärtan framförde de sina repliker, sånger och danser med en härlig scennärvaro och självklarhet. Glädje syntes i deras ögon när vi alla fick lära oss om varför vi har årstider, varför det är så varmt på Hawaii, vad planeterna i skolsystemet heter och mycket mycket annat.

Tack alla barn och vuxna, med Åsa Magnesköld i spetsen, som gav oss värdefull kunskap och en härlig glädjefylld rymdmusikal.

Elisabet Tilly
Fritidspedagog Lekstorpsskolan

Rymdmusikal Rymdmusikal Rymdmusikal Rymdmusikal Rymdmusikal Rymdmusikal Rymdmusikal Rymdmusikal

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here