MrGoran1Många glada skratt har ekat i Missionskyrkan den här helgen. Det har varit barnens helg med trolleri, fiskdamm, sång och glass. Inbjuden att hålla i samlingarna på lördag eftermiddag och söndag förmiddag var trollkarlen mr. Goran.

Hans fartfyllda föreställning på lördagen väckte liv i våra sinnen när han blandade skämt, trolleri, komik och ballongdjur. Med blandningen av situationskomik, vitsar, ballonger och trick trollband han alla från småbarn till mor och farföräldrar.

Bill och Bull
Bill och Bull
Mr. Goran
Trollkarlen Mr. Goran

Med hjälp av trolleriet visade han att vi alla är lika mycket värda, skapade av en kärleksfull Gud och att han vill ha gemenskap med oss. Efteråt bjöds det på glass, fiskedamm och ansiktsmålning. Mr. Goran vred ballongdjur till alla barn som ville ha.

Söndagens gudstjänst var minst lika fartfylld. Vid det här tillfället bidrog också barnkören Maracas och busiga Bill och Bull. Alla hjälptes de åt för att på olika sätt berätta om att Jesus är vägen, sanningen och livet.

Vi som var med går in i en ny skol- och arbetsvecka med ett stort leende på läpparna. Vi har fått många skratt och mycket att tänka på (både trolleriet och budskapet).

Barnkören Maracas
Barnkören Maracas

Tack alla som var med och gjorde den här helgen möjlig!

Elisabet Tilly

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here