Gråbo Talangen 2015

Välkommen som publik på årets upplaga av Gråbo Talangen. Du har en väldigt viktig uppgift att peppa, heja på, applådera och lyfta de 22 unga (!) som ställer sig på scenen på fredag kväll 19:00 i Centrumkyrkan på Mjörnbotorget i Gråbo.

Mycket tid har lagts hemma framför spegeln och med kompisar i förberedelser, numren har ljussatts för att ge varje nummer en bra inramning. Men nu är det live – nu har vi som publik en jätteviktig roll att skapa det där härliga trycket som skapar en härlig kväll tillsammans.

Våra domare kommer att ge tips, uppmuntan och peppning till varje bidrag för att man skall få växa och utvecklas, alla är vinnare en sådan här kväll. Men man kommer också utse vinnare i kategorierna ”Bästa sång”, ”Bästa entertainer” och ”Bästa show”.

Kom i tid för att få en plats, tidigare år har det varit överfullt – entrén öppnar vid 18:00 och insläpp till sittplatserna sker ca 18:45. Det finns fika att köpa i kafét.

Varmt välkommen att lyfta Gråbos unga!

Mikael Tilly 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here