Jag fick i helgen se denna video, med en kvinna jag kände igen från när jag gick på Röselidsskolan, det var Lena Wendel som arbetade som lärare och sedan som rektor på min låg och mellanstadieskola gamla Röselidsskolan. Vi är många Gråbobor som har mött Lena i skolan och många minns säkert också att hon väldigt dramatiskt drabbades av en olycka som gjorde att hon försvann från sin roll som rektor.

Lena hade tillfrågats om att dela sin berättelse till en gudstjänst i Smyrnakyrkan Göteborg, och då hade denna video spelats in och det var den jag fick se. Jag berördes av Lena Wendels berättelse och kände att jag ville dela den med oss i Gråbo, kanske framförallt alla oss som mött Lena i skolan och som minns henne med glädje. Men jag tror även att den kommer att uppmuntra dig som inte känner henne sedan innan.

Mikael Tilly

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here