image

För tredje året i rad så är han tillbaka. Mannen, myten, legenden Victor Henriksson! Victor har under fem dagar hjälpt oss i lag 8-9 på Röselidsskolan att planera årets dansprojekt inför skördefesten i Gråbo centrum nu på lördag den 26/9! Victor har coachat oss genom olika danssteg, ett flertal artiklar och mycket annat. Den stora nyheten i år är att Pernilla Allisson från Malmös danselit är med i projektet! Hon har bland annat skapat vinnarkoreografin till Streetstar, Showcase of the year 2015, samt vunnit ett flertal andra tävlingar tillsammans med sin dansgrupp DevelopMent Dance Crew. Under projektet har vi haft många olika grupper som har varit med och deltagit på olika sätt.

image

Under första dagen valde vi tema för hela projektet och vilken roll vi ville ha. Vi fick välja mellan att stå på scen, koreografera, jobba med teknik, fixa fika eller ta hand om affisch och marknadsföring. Trots ett schema som varit fullt med uppgifter så har vi hunnit med allt och gjort det till perfektion!

image

Årets tema är ”Jorden runt med Disney-tema. Idén kom från några elever och utvecklades sedan tillsammans med Victor. Sammanlagt kommer vi att uppträda med fyra nummer. Åttorna och niorna har gjort varsitt eget nummer samt att Victor och Pernilla har koreograferat de två andra.

image
Årets teknikgrupp har framförallt jobbat fram en plan B ifall det blir dåligt väder. De har även arbetat med ljud och sett till att skaffa fram högtalare som tål vatten. Affisch- och marknadsföringsgruppen har jobbat för fullt
på design, loggor och affischer. De har även ansvar för sociala medier som uppdaterats med bilder och videos. Eftersom att grupperna har haft olika mycket att göra så har grupperna fått hjälpa varandra för att arbetet skulle vara mer effektivt. Vi kommer även att ordna tävlingar och lotteri. Trots kort startsträcka har vi lyckats få Röselidsskolans dansprojekt att åter igen lyfta och landa med succé!

Författare: Filip Lakander, Alma Hedskog, Oscar Alvermalm, Linus Bivolaru, Tobias Sandblom & Anthony Lippens Rubio. Bilder: Johan Sannestål, Oscar Alvermalm & Linus Bivolaru

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here