Plan Gråbo centrum, etapp 1

Mark- och Miljödomstolen har meddelat att domen gällande överklagandet av detaljplanen för Gråbo centrum har vunnit laga kraft. Det betyder att även den antagna detaljplanen för Gråbo centrum har vunnit laga kraft.

Nu kan spaden sättas i marken!

På Lerums kommuns hemsida skriver man:

Detaljplanen har vunnit laga kraft!

Mark- och miljödomstolen kom fram till att det inte fanns skäl att göra en annan bedömning än den länsstyrelsen har gjort. Överklagandena avslogs därför och länsstyrelsens beslut står fast. Längst ner på denna sida under ladda hem kan ni läsa mark-och miljödomstolens dom.

Domen kunde överklagas till mark- och miljööverdomstolen. Sista dagen för att överklaga domen var den 23 september. Ingen valde att överklaga domen och detaljplanen har nu vunnit laga kraft.

Läs hela artikeln på kommunens hemsida här…

Träffbild Gråbo den 26 september 2015. Välkommen till Träffbild Gråbo. Där visar vi och berättar vad som planeras i Gråbo centrum de närmaste åren. Representanter från kommunen, medskapandegruppen och exploatörerna är på plats. Kom hit, ta chansen att få en bild av framtidens Gråbo. Håll utkik på lerum.se och gråbo.nu för hela programmet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here