"Hur skall Gråbo se ut" av Fanny Alvermalm

Om du hade fått bestämma exakt hur du ville att Gråbo skulle vara och se ut, hur hade det varit då? Jag skulle iallafall förändrat en del saker. Jag vet inte så mycket om hur de kommer se ut i framtiden i Gråbo, vad som kommer byggas och vart, men jag kommer och tänka på massor med olika ideér till vår ort som skulle öka trivseln.

Om jag fick göra vad jag ville med Gråbo så skulle jag fixat lite fler ställen till barnen & ungdomarna eftersom vi ändå har tre stycken F-9 skolor och det bor mycket barn och unga här. Jag hade fixat en skatepark nära parken vid torget för att få den mer levande för jag tror de hade uppskattats av både barn och ungdomar, killar och tjejer. Idag måste man ta sig till Stenkullen vilket kan vara svårt för många.

Sedan hade jag lagt till minigolf och kanske flyttat boulebanan till parken för att jag vet att vi har en lite längre bort. Det skulle göra att både yngre och äldre skulle mötas och göra parken mer levande.

Vi skulle också kunna fixa en karneval eller nått liknande där man har fest och äter mat, för tänk va kul det skulle vara. Sen skulle jag fixat mer gröna parker där man kan sitta och fika där det är mycket blommor och träd.

Jag gillar Gråbo men tror vi tillsammans kan göra det ännu bättre. Vad tror du?

Fanny Alvermalm
Fanny Alvermalm

Foto: Dezkante, Fanny Alvermalm och 5ball.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here