AlfK200x200pxJag önskar att Du ska få fira en jul som blir god, ljus och meningsfull precis så som du längtar efter. Vi behöver särskilt tänka på varandra när vi kanske just till jul går igenom det som kan var svårt i våra liv. Det kan vara ensamhet, sjukdom eller andra prövningar som blir särskilt kännbara när de stora helgerna närmar sig. Låt oss bry oss om varandra i jul!
Våra jultraditioner ser säkert väldigt olika ut. Här skulle jag bara vilja skicka med några tips på hur jag tror att julen kan bli riktigt God.

Tänk på julen som den stora födelsedagsfesten. Han som föddes i Betlehem är verkligen värd att fira. Han kom hit med Guds ljus, kärlek och förvandlingskraft för att beröra våra liv.
På julaftons eftermiddag, kanske efter att Ni tittat på Kalle, ta fram Bibeln och slå upp Lukas evangeliets andra kapitel. Läs berättelsen om den händelse som förändrat verkligheten för så många människor genom tiderna. Tag en liten stund mitt i julmaten och julklapparna och reflektera över innehållet i vårt julfirande.

Besök gärna vår julnattsgudstjänst i Missionskyrkan och var med i sångerna som är lovsånger och Tack till honom som kom från himlen till jorden. Är du morgonpigg på juldagen kan du delta i julottan i Stora Lundby kyrka. För dig som kanske är ensam eller om ni är några som vill fira tillsammans med andra blir det på julaftons eftermiddag ett öppet firande i Stora Lundby Församlingshem.

Vi ger julklappar till dem vi uppskattar och älskar. Gud gav sin stora gåva till oss alla därför att han ser på varje människa som så oändligt värdefull.

”Så älskade Gud världen att han gav den sin ende Son för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv” Joh. 3:16

God Jul!

Alf Källström

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here