Påverkas kroppen av maten du äter?Höstterminen har startat och nu går vi mot mörkare tider. Efter denna fantastiska sommar med sol och värme har vi goda förutsättningar att ge oss en friskare höst och vinter än förra året om vi tar hand om oss i övrigt vill säga. De flesta har gått både barbenta och med kortärmat och laddat kroppen med D-vitamin på naturlig väg vilket till viss del kan bidra positivt.

Minns du förra vinterns myntade uttryck: ”VAB-ruari” som inte varade bara i februari utan under stor del av den mörka årstiden. Nästan ”alla” var sjuka i influensor, förkylningar och gick med hosta som aldrig ville ge med sig.

Då kan man fråga sig, hade det kunnat se ut på ett annat sätt? Påverkas till exempel kroppen av maten du äter? Skulle du och dina barn få färre sjukdagar och mer energi och hålla er friskare framöver?

Under ”Livsrum i Lerum” håller jag en föreläsning kring just detta som heter ”Naturlig mat – påverkas kroppen av det du äter?” Du som är nyfiken på att höra mer och vill träffa mig är välkommen att lyssna måndag 9 september kl 19.00 i Tingshuset i Lerum. Fri entré.

Hoppas vi ses!

Cecilia Blidö
Cecilia Blidö
Lic Kostrådgivare
grundare av Naturlig Mat i Skolan

Nyfiken på att veta mer om barn och kost? Besök www.naturligmatiskolan.se
Nyfiken på att veta mer om kost och kostens påverkan på din kropp? 
Kostrådgivning och föreläsningar hittar du hos mig i Lerum på www.ceciliaofsweden.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here