Nattvandring

Skolavslutningen och sommarlovet närmar sig för kommunens ungdomar! Sommarens värme och ledigheten från skolan bidrar till att ungdomar i större utsträckning umgås utomhus, på platser där vuxennärvaron generellt är låg. Att det finns vuxna ute bland våra ungdomar är ett stöd och en trygghet och bidrar dessutom till minskad skadegörelse och kriminalitet.

På Skolavslutningen kommer vi att vara fyra fältsekreterare i tjänst. Vi professionella kan dock aldrig ersätta er föräldrar och engagerade vuxna. Ta en spontan runda på kvällen i ert närområde eller möt upp vid Vattenpalatsets entré klockan 19.00 den 13/6 för att låna nattvandrarjackor samt få mer information. Efter samlingen bestämmer du själv var i kommunen du vill nattvandra, vi kan dock bistå med tips om platser där ungdomar brukar samlas.

Kommunens fritidsgårdar anordnar det drogfria ungdomsarrangemanget ”Schools out” på Vattenpalatset i Lerum klockan 19.00 – 24.00 för årskurs 6 till 1:a året på gymnasiet.

Tveka inte att höra av er vid frågor eller om ni vill ha mer information om nattvandring!

Med vänlig hälsning
Fältsekreterarna i Lerum
Tel. 0302-521038

Nattvandring i Gråbo

Alla föräldrar i Gråbo är välkomna att mötas i Centrumkyrkan på torsdag kväll 20:00 för att vandra i Gråbo på skolavslutningskvällen. Många föräldrar behövs.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here