Hedir200x270pxHej igen gott folk!

Jag tänkte inledningsvis bara säga vilket underbart väder vi har fått och kommer få. Har ni tänkt på hur mycket bättre vi människor mår när vi ser solen? Man blir gladare socialare och definitivt mycket positivare.

Jag tänkte prata lite om livet, alla vet vad som är bäst för dig. Alla tycker du borde göra ”si” medan du vill göra ”så”. Ingen har levt mitt liv, ingen har sett det jag har sett, ingen har fått känna det jag känt. Så varför ska dem ens ha något att säga till om? Ursäkta mig jätte mycket nu om jag låter otrevlig på något sätt nu; Men dra åt helvete!

Har ni någonsin haft den känslan för det har jag. Det är standard för mig, som jag läste i en annans blogg: ”Jag försöker göra rätt men det blir bara fel, fel, fel.”

Självklart att alla vi människor har våra motgångar och utan de hade livet varit för enkelt. Men ibland vill man bara släppa taget om allt och låta det vara. Koppla ur sitt modem, stänga av sin mobil. För att komma bort från den stressiga världen vi lever i.

Största frågorna jag har haft i mitt liv är följande:

  • Vem är jag?
  • Varför ska jag nöja mig med nio till fem.
  • Varför ska jag lyssna på vad andra människor säger till mig.

Frågor som jag än idag inte riktigt har greppat.

Som jag sagt tidigare, jag är en kille med stora drömmar och ambitioner. Jag vill lyckas! Jag vill vara den som bygger mina drömmar. Jag kan lova er det, att jag inte blir lycklig av pengar. Men däremot av framgång, att göra mina föräldrar stolta. Att sätta ett leende på broshans bil när man tankat full tank som om det vore ”piss i havet”. Det där blir jag glad av.

Men vem är jag? Okej ni kan mitt namn, ni vet lite om vart jag kommer ifrån och hur gammal jag är. Men vad är skillnaden på mig och någon som är riktigt framgångsrik?

Varför kan t.ex. ”vd’n för Volvo” lyckas och inte jag? Vad kan han som är ”bättre” än det jag och alla andra människor kan. För alla har vi samma förutsättningar. Vi har alla ju tillgång till utbildning, studielån, tak över huvudet och mat på bordet. Och vi människor kan om vi vill, det handlar om att hitta rätt motivation till att göra det bara.

Men vem säger att t.ex. min utbildning kommer ge mig framgång? Vem säger att ett jobb kan ge mig framgång? Vem säger att musik inte kan göra mig framgångsrik? Skitsamma!

Man behöver inte vara en miljonär för att vara lycklig. Man behöver inte heller ha ”flashiga” bilar eller någon lyxvilla i Onsala. Det jag har kommit fram till än så länge är att, man hela tiden måste sträva efter något. Sätt upp mål i ditt liv, vad vill du lyckas med Hedir? Och vad behöver du göra. Hur du behöver göra det. När du behöver göra det.

”Skapa din dröm eller låt någon annan anställa dig för att förverkliga deras.”

”Jag väntar inte på att hitta mitt syfte, utan jag går ut och skapar det.”

”Dream It, Believe it, Achieve it.”

”Det blir vad man gör det till.”

Hedir Istefan

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here