Hedir200x270pxTjena!! Hedir heter jag och jag tänkte skriva lite kort och berätta om mig själv. Jag är en kille på 18 år. Jag är ursprungligen från Irak, och har bott i Sverige i 15 år. Älskar musik, vänner, familj och självklart allt med datorer och mobiler osv. Jag är en kille med stora ambitioner och drömmar!

Jag sitter på bussen påväg hem från jobbet och har inte så speciellt mycket tid över till att göra sånt här. Jag vaknar vid 8-9 tiden och är på jobbet 10:30, kommer sedan hem runt tolv på natten. Och dag för dag tänker jag – Vad sysslar jag med? Jag har ingen tid för vänner, ingen tid för familj, ingen tid för något! Är det värt det? Är det värt pengarna? Är det värt tiden? Är det värt stressen?

För mig är det värt, för jag har inga barn! Jag har inga utgifter! Jag tål pressen! Och jag älskar mitt jobb och mina kollegor. Ni måste ju undra hur jag kan älska ett sådant jobb, jo för det är för min framtid, för min familj! För att jag vill att de ska få mycket bättre uppväxt än vad jag hade! Har jag haft den enklaste uppväxten? Nej! Älskar jag den jag är idag? Ja! Min uppväxt var inte lätt, jag har inte alltid haft det bra för det finns ju alltid andra som har det bättre eller hur?

Men vi hemma i Sverige tänker inte så långt för det finns alltid folk som har det sämre det finns alltid folk som har det bättre. Men tack vare min uppväxt har jag blivit den jag är idag och jag älskar mig själv för det.

Jag älskar min familj som har funnits där, jag tackar mina goda vänner som alltid funnits där, jag tackar samhället för att man gett mig ytterligare en chans till att få visa vem jag verkligen är. Och jag tackar den som jag tror vakar över oss dag för dag utan att vi känner av det. Jag är inte troende men alla människor har ett syfte det jag försöker är inte att hitta mitt syfte utan däremot skapa det!

Hedir Istefan

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here