"En utvecklad och utökad dialog" av Eva Andersson

Nu har snart gått två månader i den nya konstellationen, där fyra partier som inte tidigare samverkat i vår kommun har enats om en politisk plattform som ska gälla under de fyra kommande åren. Det vi också kom överens om, var en ny politisk styrmodell där transparens, lättillgänglighet, utvecklad och ökad dialog ska vara självklarheter.

Men vad är en utvecklad och utökad dialog? Under de första två månader har vi redan träffat många och har en hel del inplanerade träffar med olika grupper och enskilda. Det vi nu funderar på är hur vi kommer ut till ännu fler medborgare som inte har som vana att uppvakta politiker.

Vi planerar att ha öppet hus i kommunhuset och välkomna dit, kanske också komma ut till de olika kommundelarna för att bara sitta på fiket och finnas till. Vi har i ett försök att informera skickat ut ett pressmeddelande till pressen efter varje kommunstyrelsemöte. Vi har även en facebookgrupp som finns under namnet kommunalraden.

Men det finns ju många sätt som man skulle kunna komma i kontakt som vi kanske inte har tänkt på. Jag skulle vilja lyfta det som en fråga här, vad anser du skulle vara det lättaste och mest tillgängliga sättet att kunna komma till tals med oss, ifall det finns behov av det? Har du en bra ide, så tveka inte att skriva eller höra av dig till mig.

Eva Andersson

Hälsning
Eva Andersson (c)
Kommunalråd i Lerums kommun
eva.andersson2@lerum.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here