Erik Larsson vill kämpa för ett rättvisare Sverige
Erik Larsson från Gråbo står på femte plats på Socialdemokraternas lista till kommunfullmäktige i Lerums kommun.

Vilket är ditt bästa sommarminne från i år?
Erik Larsson vill kämpa för ett rättvisare SverigeMitt bästa sommarminne utöver politiken är faktiskt en riktigt bra fråga, då jag inte har gjort mycket som inte är politiskt förknippat. Men det blir nog ändå Kroatien som jag åkte till med familjen och några släktingar där vi var en vecka och tog det lugnt, en vecka som jag verkligen behövde den här sommaren.

Vad är det som driver och motiverar dig som person?
Min drivkraft brukar jag oftast hitta när jag träffar människor som verkligen grävt ner sig själva i enskilda frågor och inspirerar mig med all sin kunskap, det brukar ge mig drivkraft att fortsätta med min kamp för ett rättvisare Sverige.

Vad längtar du efter personligen?
Just nu längtar jag till sportlovet då det blir en årlig skidresa till Bad Gastein med några kompisar, som detta året var väldigt lyckat!

Varför skall man kryssa dig i valet?
Den personen som delar mina tankar om att ungdomen är framtiden, och att man därmed bör ge just ungdomarna mer inflytande över samhället vad gäller miljöpolitik, skolpolitik och infrastrukturspolitiken borde kryssa mig. Man kan väl se mig som den unga rösten från Gråbo.

Varför skall man rösta den 14 september?
Varför skulle man inte rösta den 14 september? Det är en demokratisk rättighet, men också en demokratisk skyldighet som våra förfäder under många år kämpade för att vi skulle ha möjligheten till idag. Att rösta är både det enklaste sättet för oss att påverka vårt samhälle, men också ett sätt att visa respekt åt våra förfäder. (Bild kommer snart)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here