Vid Retrofesten i Sjövik så arrangerade Lerums Tidning en politikerutfrågning med representanter för de åtta partier som idag sitter i kommunfullmäktige i Lerums kommun. Inför valet görs dessa utfrågningar på flera orter i vår kommun – denna gång för Sjövik och Gråbo. Här ovan så hittar du en video från hela utfrågningen.

Lerums Tidning skrev inför debatten bl.a. att:

Förutom på Sjöviksdagen blir det också partiledarutfrågning på Garveriet i Floda den 3 september, after work med politiska förtecken i Tollered fredag kväll den 5 september och en sista valdebatt söndag kväll den 7 september, en vecka innan valet, på gymmet Endorfin i Stenkullen.

Varje utfrågning ska präglas av lokala frågor. I Sjövik kommer det att handla om utvecklingen i Gråbo och Sjövik och i Stenkullen om Lerum och Stenkullen.

I Gråbo blir det dessutom ytterligare en debatt, den 4 september, med Samhällsföreningen i Gråbo som arrangör. Länk…

Med i debatten ser vi Kommunalråd Henrik Ripa för Moderaterna, Lill Jansson för Folkpartiet, Eva Andersson för Centerpartiet, Lars Borke för Kristdemokraterna, Dennis Jeryd för Socialdemokraterna, Anette Holgersson för Vänsterpartiet, Mona Eriksson för Miljöpartiet och Ralf Inge Dahlgren för Sverigedemokraterna. Debatten leds av Christina Lundin från Lerums Tidning.

1 KOMMENTAR

  1. Jättebra att politikerutfrågningen videofilmas och finns lättillgänglig på Gråbo.nu.
    Tråkigt att inte åhörarna får tillfälle att ställa frågor.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here