Vi inbjuder alla att fira Nationaldagen på torget i Gråbo. Med ett blandat program och med tal av Kommunfullmäktiges ordförande Ingvar Frid. I år har har Gråbo dessutom fått den stora äran att stå värd för Lerums kommuns första välkomnade av nya svenska medborgare.

Allt invigs med att alla barn samlas på actionparken framför Röselidsskolan och under scouternas fanor tågar mot festplatsen på torget där vi hissar den svenska flaggan och sjunger nationalsången. Sedan fortsätter vi med ett blandat och nära program.

Barnkören Maracas. Nationaldagstal och välkomnande av nya svenskar. Allsångskör sjunger för och med publiken. Blockflöjtselever. Nathalie Isaksson. Sverigebön med Mattias Algotson. Iranska sånggruppen Barak. Svensk folkmusik med Annelie Westerlund och Kim Risberg.

Vi gör även i år en insamling till Majblommans stöd till Gråbos barn. Det blir Lotteri, Korvgrillning, Servering, Ansiktsmålning, Hoppborg och Smaker från världen. Medskapandegruppens projekt Älska Torget kommer också att inviga vårt förnyade torg efter det intensiva arbetet under maj månad.

Nationaldagsfirande Grabo 2014

Några bilder från tidigare år:

Nationaldagsfirande Grabo Nationaldagsfirande Grabo Nationaldagsfirande Grabo Nationaldagsfirande Grabo Nationaldagsfirande Grabo Nationaldagsfirande Grabo

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here