Gråbo Talangen

Ikväll den 4 april 19:00 är det dags för Gråbo Talangen igen! En färgsprakande tävling öppen för alla typer av talanger. Gråbo Talangen går av stapeln i Centrumkyrkan, Mjörnbotorget 2, i Gråbo.

De 16 bidragen, med totalt 26 tjejer och killar, kommer att framföra dans, sång, underhållning och till och med agility under kvällen. Tävlingsjuryn består av Camilla Raask – som är musiklärare och körledare, Daniel Pertovt – konstnären från fritidsgården i Gråbo samt Belton Mubiru – Gråbos sång & dans-pastor.

Juryn skall ge de tävlande uppmuntran och tips efter sina nummer och de skall även utse kvällens vinnare kategorierna ”Bästa Sång”, ”Bästa Entertainer” och ”Bästa Show”. Entré är gratis – så kom och var med och uppmuntra alla de unga talangerna med applåder och jubel.

Hålltider:
18:00 – Mingel i kaféet
18:45 – Insläpp
19:00 – Talangjakten börjar
21:00 – Slut

Video från höstens talang:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here