Emma EkströmEmma Ekström, 9 år, från Gråbo är handplockad till att vara med i årets uppsättning av isshowen ”En julsaga på is” på Liseberg.

Emma spelar pepparkaka, docka som blir inslagen i paket, en gnistrande liten ren med röd nos och i avslutningsnumret sig själv. Hon tycker att det är jättekul att åka inför så stor publik, även om det var lite nervöst i början.

Emma EkströmEmma började i Lerums Konståkningsklubbs skridskoskola när hon var sex år, och fann verkligen en sport som hon gillade.

Emma är en liten tjej, och hon har ofta blivit retad för det. Nu var det just hennes storlek som blev till hennes fördel, då det söktes en så liten åkare som möjligt, berättar mamma Lisa Ekström.

Även Mathias Andersson och Daniel Carlswärd från Lerums Konståkningsklubb är med i isshowen.

Mathias Andersson och Daniel Carlswärd på LisebergKillarna åker varje dag som Liseberg är öppet, medan Emma åker den: 16/11, 23/11, 28/11, 4/12, 6/12, 9/12, 13/13, 14/12, 18/12, 21/12, 27/12, 28/12 och 29/12.

”Lisebergs glittrande isshow är inte bara bäst i världen, den är en fantastisk julsaga. Tillsammans med konståkare ur den svenska eliten bjuder de vita kaninerna på en upplevelse i världsklass.”

Tre år i rad har internationella experter utsett Lisebergs egenproducerade isshow till ”Bäst i världen”. För mer information om ishowen se liseberg.se…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here