EvaLillAnnelie660pxUlf Lundells kända sång ”Jag trivs bäst i öppna landskap” slutar sin andra vers med ”Jag trivs bäst i fred och frihet för både kropp och själ” och sommartid är kanske den period som man kan känna att detta verkligen kan uppnås. Vi låter kroppen gå ner i varv och vi har inte lika många ”måsten”. Vi får känna att vi trivs och man får tillåta sig att vara lite ledig under en tid.

Det är mycket som är på gång i Lerums kommun och som fritidspolitiker har vi haft många frågor att ta ställning till under våren. Vi tre tillhör visserligen olika politiska partier, och har ibland olika perspektiv och infallsvinklar på politiska frågor. Men eftersom vår ambition för Lerums kommun är lika, går samarbetet smidigt. Det handlar om att ge och ta, så att vårt samhälle blir så bra som det möjligt för våra unga, våra gamla och kommunens övriga invånare.

Nu vill vi gemensamt önska er alla en skön, härlig fortsatt sommar! Ta vara på de soliga dagarna och varandra!

Sommarhälsningar från
Annelie Lundström (KD),
Eva Andersson (C) och
Lill Jansson (FP)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here