Video: Nu kommer belysningen på Sverigeleden

0
3404

Video med kommunalråd Eva Andersson (C) och projektledare Lars Carlsson på Sektor Samhällsbyggnad, som presenterar projektet att sätta belysning efter Sverigeleden (banvallen) från Ytterstad till Sjövik vid samrådsmötet i Parasollen, Gråbo, den 1 mars.

Sverigeleden, före detta banvallen för Västgötabanan, är en nationell cykelled som går genom den norra delen av Lerums kommun, från Ytterstad till Sjövik. Leden upprustades av kommunen 2013-2014, bland annat med asfalt för gång- och cykeltrafik och med en grusremsa för ridtrafik. Lerums kommun planerar nu för ytterligare förbättringar av leden genom utbyggnad av en belysningsanläggning med byggstart under 2016. På samrådsmötet informerades om projektets omfattning, förutsättningar för planeringen, tidplan med mera.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here