Träffbild Gråbo den 26 september 2015. Välkommen till Träffbild Gråbo. Där visar vi och berättar vad som planeras i Gråbo centrum de närmaste åren. Representanter från kommunen, medskapandegruppen och exploatörerna är på plats. Kom hit, ta chansen att få en bild av framtidens Gråbo. Håll utkik på lerum.se och gråbo.nu för hela programmet.

Välkommen att höra och se in i framtiden på Träffbild Gråbo den 26 september. Vi presenterar planerna för utvecklingen av Gråbo centrum, för nuvarande och blivande Gråbobor.

Representanter från kommunen, medskapandegruppen och exploatörerna är på plats. Kom hit, ta chansen att få en bild av framtidens Gråbo. Hela programmet kommer att presenteras här på gråbo.nu samt på lerum.se. Det blir också mässa med utställningar.

Arrangörer är kommunfullmäktige i Lerums kommun och Medskapandegruppen i Gråbo. Träffbild Gråbo är klockan 14 – cirka 15.30 i Hjällsnäshallen.

Har du frågor kan du kontakta Katarina Gustafsson.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here