Kristdemokraterna Lerum

Kristdemokraterna i Lerum väljer att ingå i en valteknisk samverkan med Centern, Folkpartiet, Miljöpartiet och Socialdemokraterna. För oss innebär detta att vi får behålla vår politiska plattform och ideologi samtidigt som vi tillsammans med de andra partierna kan arbeta för ett Lerum som vi tror på.

Den politiska plattform som den nya koalitionen presenterat ser vi som en fortsättning på det tidigare samarbetet mellan Kristdemokraterna, Centern och Folkpartiet, vilket resulterade i mittenbudgeten. Den nya politiska organisationen är något vi varit delaktiga i att ta fram och vi tror att det kommer att bli en viktig pusselbit för att stärka demokratin.

Genom detta tekniska samarbete ser vi möjligheter till att vara delaktiga i det politiska arbetet och fortsätta driva vår politik.

Kristdemokraterna i Lerum genom
Gunilla Lindell, Christian Eberstein, Annelie Lundström, Lena Hagström och Cecilia Hellström

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here