Mats Jakobsson, VD Lerum EnergiEtt nytt företag har sett dagens ljus, Lerum Elhandel, som i mycket nära samverkan med Lerum Energi ska driva elhandelsverksamhet. Bolaget stöder Lerum Kommuns vision som ledande Miljökommun så den el som säljs är till 100% förnyelsebar – något annat är överhuvudtaget inte aktuellt.

”Vi tycker att det är roligt att vi fått den här möjligheten! säger Mats Jakobsson, VD på Lerum Energi. Vi har länge haft kunder som vill köpa sin el via oss. Det finna många fördelar med att ha samma kontaktperson vare sig det gäller El, Elnät eller Vatten & Avlopp. Inte minst att få allt samlat på en och samma faktura gör det hela ändå enklare.”

Thomas Hallgren, styrelseordförande Lerum Elhandel”Det känns bra att kunna erbjuda detta lokala alternativ! säger Thomas Hallgren, styrelseordförande för Lerum Elhandel. ”Vi vill att kunderna ska uppleva det både nära, tryggt och enkelt! Inte minst när många i efterhand upplever sig ha tecknat avtal med villkor som man inte alls var medveten om genom mer eller mindre seriösa företag inom elbraschen. Det kan man vara tryggt förvissad om att detta inte kommer att inträffa när man handlar via kommunens bolag.”

”Det är en självklarhet för oss att ha schyssta villkor och inga som helst dolda avgifter. Dessutom är vi är enkla att nå! Förutom att vi är lokala och lättillgängliga med vårt kontor i Stenkullen, så slipper våra kunder att sitta i halvtimmeslånga telefonköer. Varför inte ta och titta in till oss? Ni är välkomna!” säger Mats!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here