Älska Torget - Avspärrning

Nu på söndag morgon, den 25 maj, inleds arbetet med att göra iordning på Mjörnbotorget, målet är att arbetet skall vara klart till Nationaldagsfirandet den 6 juni.

Älska TorgetFörsta steget är att spärra av arbetsytan med staket och sedan kommer arbetet inledas med att med hjälp av grävmaskiner ta upp och frakta bort flera av de planteringslådor som nu finns på torget. Några kommer att sparas och kläs in i trä för att kunna fungera som sittplatser.

Projektet ”Älska Torget” drivs av en arbetsgrupp i Medskapandegruppen och arbetet utförs av idéella krafter för att de 100.000kr som Lerums kommun avsatt till en första upprustning av torget och de ca. 50.000kr som företagare och föreningar samlat in skall räcka så långt som möjligt. Därför används pengarna till inköp av material och arbetet utförs idéellt.

Vi är därför beroende av bl.a. dig som har möjlighet att hjälpa till med snickeriarbeten för att vara med att göra torget till en trevlig plats att vara på. Mer information kommer, men vill du vara med att bidra på något sätt så skicka ett mail till alska.torget@grabo.nu eller ring/sms:a på 0735-302525.

Älska Torget - Avspärrning

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here