Picnic-konsert med Memphis Rythm Chapel i Centrumkyrkan Gråbo

Killarna i Memphis Rhythm Chapel gjorde en mycket uppskattad spelning vid picnic-konserten i Centrumkyrkan på lördagskvällen. Det var fullt kring borden när kvällen inleddes, vi packade upp vår medtagna mat ur picnic-korgarna och åt tillsammans med nya och gamla vänner. Borden stod dukade och kandelabrarna med levande ljus gav en mysig stämning.

Mattias Bergenkull, Markus Larsson, Sven Larsson, Nicklas Raask och Tomas Ståhl i bandet spelade under i två pass och gav oss något för både kropp, själ och ande, och det gick inte att sitta still. En riktigt skön kväll med värme och hjärta, och vi ångrade inte att vi gick på konserten i kväll. Den gav en god känsla som man kommer bära med sig en lång tid framåt.

Video från kvällen:

 

Fler bilder från kvällen:

Picnic-konsert i Centrumkyrkan Gråbo Picnic-konsert med Memphis Rythm Chapel i Centrumkyrkan Gråbo Picnic-konsert med Memphis Rythm Chapel i Centrumkyrkan Gråbo Picnic-konsert med Memphis Rythm Chapel i Centrumkyrkan Gråbo

Foto & video: Emanuel Tilly och Elisabet Tilly

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here