imageNo.13 -secondhand- är en butik som bland annat säljer nya och begagnade kläder, skor, leksaker, väskor till dam, barn och ungdomar.

De är noga med att allt begagnat ska vara i fint skick och får ofta frågan om inte allt de säljer är nytt, något Jenny Dahlin tycker känns väldigt roligt, eftersom deras mål är att allt ska kännas fräscht trots att det mesta är begagnat.

imageNär de startade var det för att de tycker det är väldigt roligt med kläder. Och eftersom de hade tillgång till en lokal så ville de testa om det fanns intresse för en sådanhär butik i Gråbo. De har tänkt att ge det ett år, och hoppas att många skall hitta till butiken så att de kan fortsätta.

De har inte möjlighet att annonsera speciellt men hoppas att det skall sprida sig så att fler och fler hittar till butiken.

No.13 – secondhand finns på Facebook och går man in och ”gillar” de så får man varje vecka en uppdatering med bilder om veckans utbud. Butiken har öppet varje torsdag mellan kl 10.00 – 19.00 och man hittar butiken i JOA beslag´s lokaler mellan Gulf och Nion´s Thai, på Gråbo Industriväg 3.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here