Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna i Lerum meddelade den 14 november 2013 att de säger upp samarbetet med Moderaterna i Lerum.

Som största oppositionsparti i Lerum så bjuder Socialdemokraterna in Folkpartiet, Centerpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet i Lerum till ett möte för att diskutera den uppkomna situationen.

”Vi är beredda att ta ansvar för skötseln av Lerums kommun och framför allt för ekonomin. Den 4 december är det planerat att kommunstyrelsen ska fatta beslut om verksamhetsplan för 2014 och vi är villiga att ta vårt ansvar för detta”, säger Dennis Jeryd, Oppositionsråd för Socialdemokraterna i Lerum.

”Vi bjuder in till en förutsättningslös och öppen diskussion för att försöka få fram en politisk majoritet i Lerums kommun som kan hantera det uppkomna läget fram till valet 2014 och eventuellt efter det”, fortsätter Dennis Jeryd.

Dennis Jeryd
Dennis Jeryd
Oppositionsråd (S)

DELA
Föregående artikelUttalande av C, FP & KD angående Anna-Lena Holbergs avgång
Nästa artikelLyft ansiktet mot regnet!
Jag heter Dennis Jeryd och är Oppositionsråd för Socialdemokraterna i Lerums kommun. Jag är 48 år, utbildad civilingenjör i datateknik och uppväxt i Göteborg. Vi flyttade till Gråbo 1990 och bodde på Sniken fram till 2001 då vi byggde hus i Olstorp. Gift och har två barn som inte bor hemma längre. Innan jag blev politiker på heltid i oktober 2010 så var jag delägare i ett företag i databranschen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here