Nya Testamentet, NT, Bibel, Bibeln, Gideoniterna

bibelutdelning2Under veckan som gick fick 1200 hem i centrala Gråbo besök från de tre kyrkorna. Det var Svenska Kyrkan, Missionskyrkan och Centrumkyrkan som tillsammans med organisationen Gideoniterna besökte hushållen med en inbjudan till den Bibelvecka som kommer att börja lördagen den 12 oktober på torget i Gråbo.

Drygt 530 Gråbobor tog även emot ett Nya Testamente, som är en del av Bibeln, som gavs som en gåva med anledning av att man vill lyfta upp Bibeln i Gråbo i samband med Bibelveckan.

– Många var tacksamma för att få ett Nya Testamente som gåva och i vissa hem var det flera som ville ha, säger pastor Mikael Tilly och fortsätter att berätta att det blev många fina möten med människor runtom i Gråbo under dessa dagar.

Bibelveckan innehåller bland annat en Bibelstafett på Mjörnbotorget, där olika personer tillsammans skall läsa igenom Bibeln från början till slut. Man kommer att läsa mellan 09:00-21:00 varje dag mellan lördag dem 12 oktober till lördag den 19 oktober.

bibelvecka_flyer2Bibeltexten kommer att läsas på olika språk, huvudsakligen på svenska men även, engelska, finska, tyska och persiska. Man kommer att finnas i ett tält utanför Centrumkyrkan och inne i Centrumkyrkan kommer det finnas en utställning om Bibeln som man gärna får besöka.

Helgen den 18-20 oktober kommer Stefan Gustavsson från Svenska Evangeliska Alliansen till Gråbo och finns på flera olika samlingar.

Mer information om Bibelveckan och program för helgen med Stefan Gustavsson hittar du i den folder som delades ut i Gråbo. Du kan hämtad den här…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here