vernisage1

I måndags hade eleverna i F-3b på Lekstorpsskolan vernissage för föräldrar och syskon. I strålande sol fick imponerade och stolta anhöriga först höra eleverna sjunga och spela sånger de lärt sig på musiklektionerna under våren. Treorna spelade ukulele och sjöng en egenkomponerad låt om sommarlovet, tvåorna spelade rytminstrument med en alldeles riktig orkester i låten ”Plink, plank, plunk” och några elever dansade danser som de koreograferat och övat på under raster. Det blev en härlig, bejublad föreställning!

vernisage2

Efter föreställningen bjöds det in i klassrummen där mycket av allt det fina och kreativa som eleverna skapat under året fanns att beskåda och beundra. Eleverna visade och berättade med stor entusiasm och föräldrarna var verkligen imponerade. Den medhavda picknicken smakade sedan gott i solskenet innan vi nöjda gick hem igen.

Här kan du lyssna på låten ”Om man läser en bok” som vi på Lekstorpsskolan sjungit mycket under årets bokprojekt och som skrivits av skolans musiklärare. Det är elever på skolan som sjungit in sången i vår studio.

Åsa Magnesköld
Musiklärare på Lekstorpsskolan

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here