söndag24feb-500px

This sunday, 24th at 11:00, is special in Centrumkyrkan Gråbo, we’re visited by William Nsubuga who will speak on the topic ”The challenge of unforgiveness”. Also Isak Rizell, guitarist in the band Remember Ally will sing for us. The service will be in both swedish and english so bring an swedish speaking friend with you!

På söndag 11:00 har vi besök av William Nsubuga från Smyrna International i Göteborg, han kommer tala på ämnet ”The challange of unforgiveness” – ungefär, ”utmaningen med att inte förlåta”. Dessutom kommer Isak Rizell, som bland annat spelar i gruppen Remember Ally att sjunga för oss och med oss. Gudstjänsten kommer att vara på både engelska och svenska – så ta gärna med en engelsktalande vän.

Welcome!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here