Den 4 mars hålls ett heldagsseminarium på det nystartade ”Expo för hållbart byggande” i Gimgårdens lokaler här i Gråbo. Föredragshållare från ett flertal företag och organisationer kommer att presentera sina tankar, idéer och lösningar som skall bidra till ett sundare och mer hållbart sätt att se på husbyggnation och uppvärmning.

Lerums kommun kommer att medverka på två olika sätt. Christian Mattson, kommunens ansvarige för Pilot-Gråbo projektet kommer att presentera hur man från kommunens sida ser på utvecklingen av Gråbo och hur man i det arbetet ser nödvändigheten av lokal samverkan. Kommunens Energirådgivare, Peter Rosengren och Erik Elgered kommer att finnas på plats och markerar starten för deras mer permanenta närvaro i Gråbo. Med start den 23 mars, ”Earth hour dagen” kommer de att bemanna energiutställningen som just nu är under uppbyggnad och där ett par dagar i veckan finnas tillgängliga för att ge råd och tips till alla kommunens invånare.

Seminariet är i första hand avsett för branschfolk, politiker och tjänstemän men i mån av plats kan även du som privatperson få möjlighet. Maila direkt till Gimgården på info@gimgarden.se.

Solcellstak

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here