Gråbo EntréerTisdagen den 22 mars 19:00 bjuder Medskapandegruppen i Gråbo in till samtal och visionerande för området mellan korsningen vid Flexator och rondellen vid Gulf, området kallar vi Gråbo Entréer.

”Gråbo entréer ska välkomna besökare till Sveriges första hållbara tätort!”

När man reser till Gråbo ska man se och uppleva att man närmar sig en ort som har ambitionen att vara en hållbar tätort. Detta ska synas i Gråbo entréer.

Välkomnande entréer är viktiga dels för att göra ambitionen med ett hållbart Gråbo synlig, dels för att stödja bostadsbyggandet i Gråbo. Alla de nya familjer som framöver kommer att besöka Gråbo för att titta på sin nya hemort, ska uppleva att Gråbo är något speciellt.

På sikt ska entréerna spegla den långsiktiga ambitionen med Gråbo. Arbetet måste därför pågå länge. Som start på arbetet behöver en allmän uppsnyggning genomföras och skyltning som visar Gråbos ambition att bli en hållbar tätort.

Vi har bjudit in fastighetsägare, olika verksamheter och företagare, tjänstemän och politiker – men vi önskar även ett brett deltagande från oss Gråbobor. Vi vill ha en bredd i samtalen så vi vill uppmuntra kvinnor och män i olika åldrar, bakgrund och erfarenhet att finnas med.

Anmäl gärna att du kommer med ett sms till 0735-302525.

Workshoppen den 22 mars 19:00 är i Lekstorps IFs klubbhus.

Medskapandegruppen

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here