Tips2

Tipspromenad1Första söndagen varje månad försöker Föreningen Mjörn göra en insats för folkhälsan genom att göra en tipspromenad i Björboholm. Sträckan man går är genom den natursköna byn, längs banvallen och gamla landsvägen och längs vackra Mjörn runt Strandkullen. Runt fyra kilometer blir den totala sträckan. Man går när det passar och startar vid anslagstavlan i Björboholmsparken. Tipspromenaden sitter uppe mellan 10 och 16.

De första månaderna har dock försvårats av vatten- och avloppsgrävningen, som ju sedan i höstas hindrat oss att använda vår livstråd genom Björboholm. Men några tappra har i alla fall trotsat det gropiga och leriga och gått ändå! Frågorna är av blandad art med aktuella, lokalhistoriska och barnafrågor, som upplagt för att gå tillsammans med flera generationer! Denna söndagen, även den i strålande solsken var det Peter J. och Erik B. som gick vinnande ur promenaden. Tipsvinst kommer i nästa vecka!

Nästa gång blir söndagen den 2 juni och då skall banvallen vara klar. Då hoppas vi på fler som är ute och njuter av det vackra Björboholm!

Camilla Sundberg

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here